Primvicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a avut un discurs aspru, astăzi, în Parlament la adresa USR.

”Ați promis că veți construi noi autostrăzi, într-un ritm nemaivăzut. Realitatea este cu totul alta. 35 de km, domnule Drulă. Succesul administrației locale useriste îl știu toți românii. Este imaginea șobolanilor dansând pe mormane de gunoi, marca Clotilde Armand”,

Fostul premier i-a luat în vizor pe miniștri USR ai cabinetului proaspăt demis, dar nu i-a scutit nici pe liberali de ironii usturătoare. Grindeanu a afirmat că Florin Cîțu este un produs de tip zombie politic, născut din ”părinte unu și părinte doi”

”Nici dacă veţi reveni la guvernare, fix cu aceiaşi oameni şi metehne. Guvernarea nu este un război de guerillă. Dincolo de absurdul situaţiei de astăzi în care deputatul Barna votează împotriva vicepremierului Barna, iar deputatul Năsui votează împotriva ministrului Năsui. Votul de azi la moţiune nu e suficient pentru a poza în virgină. Aţi crescut împreună cu liberalii, în beţia voastră de putere, un zombie politic în persoana lui Florin Cîţu, iar zombie-ul a încercat să vă imite, iar asta va plăcut. V-aţi despărţit de el atunci când nu v-aţi mai înţeles pe bani şi pe funcţii. Doamnelor şi domnilor de la USR aveţi curajul să vă asumaţi şi să votaţi moţiunea de cenzură”

Mai multe detalii AICI

Sursa foto: qmagazine.ro