Disperat că pierde puterea, noul lider fantastic al PNL, domnul Florin Cîțu, a lansat acuzații aberante la adresa AUR, partid pe care l-a calificat drept neofascist. Chiar dacă se folosește de imunitatea parlamentară, Cîțu comite un abuz de comunicare, pentru că toți știm cine au fost fasciștii și ce regimuri criminale au girat.

În mod normal, președintele PNL ar trebui convocat de către comisiile de disciplină din Parlament pentru aceste afirmații și chiar cercetat de către CNCD.

O altă țintă a fost USR, partid despre care a susținut că a avut miniștri iresponsabili, deși până mai ieri Florin Cîțu a fost șeful useriștilor din guvern și nu a spus absolut nimic despre incompetența pe care acum o atribuie foștilor parteneri de guvernare. Discursul lui Florin Cîțu a fost pigmentat cu expresii rostite într-o engleză cu accent de Vâlcea, fapt care a stârnit rumoare în sală.

Fără să transmită practic nimic, vorbind despre el la persoana a treia, Cîțu a susținut un discurs slab, fără dicție, fără o minimă retorică, fix în maniera în care a condus guvernul până azi.

UPDATE: Guvernul Cîțu a fost demis cu un scor zdrobitor, 281 de parlamentari au votat în favoarea moțiunii de cenzură depusă de PSD. Parlamentarii PNL, UDMR și ai minorităților s-au abținut.

Sursa foto: stirileprotv.ro