Ovidiu Drăgănescu, subprefectul de Timiș cu atribuții de prefect, anunță că peste 500.000 de persoane s-au vaccinat împotriva noului coronavirus. Mai mult, ieri, s-a imuniza un număr uriaș de persoane din Timiș, aproximativ 5.000, dintre care aproape 3.000 cu prima doză.

Se pare că tot mai mulți români s-au convins că virusul Sars-cov2 nu este o simplă gripă și acordă un tot mai mare credit medicilor. În continuare, centrele de vaccinare sunt deschise zilnic, 7 din 7, cu un program extins recent la 12 h, iar echipele mobile și-au reînceput deplasările acolo unde nu sunt alte posibilități de vaccinare”, a afirmat Ovidiu Drăgănescu.

Subprefectul de Timiș mai anunță că luni, 25 octombrie, va fi organizat un nou maraton al vaccinării la spitalul de campanie de la fostul stadion CFR.

De Ziua Armatei, cadrele medicale militare vă așteaptă să vă imunizați cu trei tipuri de vaccin pentru orice doză: 1, 2 sau 3. Este cel mai frumos și generos mod prin care militarii își pot sărbători ziua! Servind Patria! Le mulțumesc în numele tuturor timișorenilor”, a precizat Ovidiu Drăgănescu.