Primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău să-și dea demisia din funcții. Asta solicită Radu Țoancă, liderul consilierilor locali PSD, după ce E.On a sistat furnizarea gazului către Colterm, astfel că timișorenii racordați la sistemul de termoficare al orașului nu mai au căldură și apă caldă.

A fost sistată furnizarea de gaz la Colterm. De câteva minute, zeci de mii de familii stau în frig, iar de mâine nu vor avea apă caldă! Revoluția în administrația Fritz a adus, în niciun an de mandat, un dezastru fără precedent! P.S. Boli asociate frigului: răceală, viroze, gripe, dureri de cap, nevralgii, alergii, laringită, sinuzită, depresie, reumatism etc. Nu mai este nevoie de Covid pentru genocid medical! Dăți-vă demisia urgent domnilor Fritz și Lațcău, altminteri veți păți ca Nicolae Ceaușescu în 1989- când a fugit cu elicopterul de furia mulțimii”, a afirmat Radu Țoancă.

De asemenea, și PNL Timiș a reacționat după ce primarul Fritz a anunțat că timișorenii vor rămâne fără apă caldă și căldură.

De un an de zile, Coltermul nu este altceva decât un cobai pentru tot felul de metode eșuate. E o situație gravă! Facem apel pe această cale către colegii noștri, consilierii locali care fac parte din Adunarea Generală a Acționarilor Colterm, ca acum, în al doisprezecelea ceas, să ne așezăm împreună la masă și să găsim urgent o soluție pentru ca timișorenii să nu rămână în frig pentru tot sezonul rece din acest an”, a declarat Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei și președintele PNL Timișoara.