Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei și președintele PNL Timișoara, critică în termeni duri USR, după ce aseară, în ședințele Adunării Generale a Acționarilor de la Horticultura și Piețe SA, oameni ai lui Raul Ambruș au fost numiți în Consiliile de Administrație. Tabără susține că Ambruș a negociat cu USR că va vota majorarea gigacaloriei și de aceea apropiații săi primesc funcții.

Prin numirea oamenilor lui Raul Ambruș în aceste CA-uri, de fapt s-a votat mărirea gigacaloriei. Ăsta este trocul! Fostul liberal Ambruș nu le va vota proiectul de HCL pentru creșterea prețului la gigacalorie pentru până nu-și vede oamenii proptiți în CA-uri! De fapt, prețul gigacaloriei este stabilit în birouri și nu după vreun calcul serios de cost al producției! USR Timișoara dorește să hotărască unilateral și „bișnițărește” pe banii publici, plătind „liniștea” din Consiliul Local cu posturi în CA-uri! Nu dorește nicio reformă, dragi timișoreni! Dorește să controleze în mod absolut totul, să ia decizii unilateral! Așa a făcut și în cazul Colterm și a lăsat orașul fără căldură, așa face și la Horticultura și, după ani buni cu închidere economică pe plus, va urma un an pe minus. Așa se dorește și la SC Piețe unde l-au blamat pe Ionuț Nasleu și doresc să aibă un monopol mai mare decât al lui”, a declarat Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei îi acuză pe cei din USR că se comportă „mai rău ca și comuniștii” din cauza deciziilor pe care le iau.

Ați venit cu proiectul măririi gigacaloriei de 3 ori, v-am spus că nu asta e soluția, v-am spus că trebuie să achiziționați din timp cărbune, ați spus că merge totul pe gaz. Ați decis unilateral gândindu-vă că sunteți unici și rezolvați totul din pix și din postări pe Facebook! Timpul îmi va da dreptate și în continuare, pentru că eu rămân drept și vreau să fac administrație indiferent cât de mult vreți să mă izolați! Uitați un lucru: voi sunteți un timp trecători prin Timișoara, eu m-am născut, am crescut și aici rămân”, a conchis Cosmin Tabără.