O mare companie vine la Timișoara. Divizia de inginerie Porsche din România își extinde rețeaua de centre de inovare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligente prin deschiderea, în anul 2022, a noului său birou în clădirea United Business Center (UBC) 0 din Iulius Town Timișoara. Potrivit reprezentanților Iulius Mall Timișoara, compania va ocupa o suprafață de 2.100 mp, iar echipa va asigura dezvoltarea proiectelor în domeniul auto în conformitate cu noile tendințe. Momentan, inginerii Porsche își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din UBC 3.

Porsche Engineering Romania a ales Iulius Town pentru multele facilități pe care le oferă, care îi ajută pe angajații noștri să consolideze echilibrul între viața profesională și cea personală. În același timp, clădirea se află într-o poziție cu adevărat excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște similară cu cea din Cluj-Napoca”, a afirmat Marius Mihailovici, directorul general Porsche Engineering România.

Astfel, de anul viitor, aproximativ 50 de angajați vor lucra în noul birou din UBC 0, care se va întinde pe o suprafață de 2.100 mp, iar pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajați, specializați în domeniul dezvoltării și testării de software.

Noul centru Porsche Engineering va fi amplasat în componenta office a destinației mixte Iulius Town Timișoara, care include o varietate de facilități. Servicii medicale, o gamă largă de magazine, cinematograf multiplex, centru de fitness, diverse opțiuni pentru pauza de prânz și un parc se numără printre dotările menite să îmbunătățească echilibrul vieții angajaților.

United Business Center 0 este cea de-a patra clădire office din proiect și se află în construcție. Aceasta va fi inaugurată în al doilea trimestru din 2022 și va avea o suprafață de 30.000 mp, desfășurată pe 17 niveluri. Clădirea va avea funcțiuni mixte, de office, retail, săli de conferințe și hub medical, adaptate în funcție de dinamica pieței, și va găzdui companii IT&C și automotive.