Vești bune aduse de Alin Nica. Președintele Consiliului Județean Timiș anunță că în perioada imediat următoare va fi finalizată lărgirea la patru benzi a drumului care leagă centura de aeroport.

În sfârșit, venim și cu vești bune. Drumul județean care leagă aeroportul de centură va fi practic cartea noastră de vizită pentru orice turist sau orice vizitator al orașului și județului nostru și trebuie să arate impecabil. Se lucrează acum la spațiile verzi, ultimele retușuri înaintea recepției și a finalizării lucrărilor. Evident, urmează și alte lucruri benefice pentru timișoreni și timișeni, dar acum să ne bucurăm de această lucrare care este spre finalizare. Urmează terminalul de plecări, terminalul de sosiri este gata, așteptăm să dezvoltăm și zona cargo la aeroport, un lucru foarte important pentru economia Timișoarei și a județului nostru, care să facă din Aeroportul Traian Vuia un hub regional de transport de marfă și de persoane”, a declarat Alin Nica.

Investiția se ridică la 14 milioane de lei, iar finanțarea a fost asigurată cu bani de la Guvern. Pe lângă lărgirea la patru benzi a drumului, au fost realizate trotuare, piste de biciclete, iluminat public, dar și un sens giratoriu care are în mijloc o roză a vânturilor. De asemenea, urmează să fie plantați copaci pe marginea șoselei proaspăt modernizată.