Pe lângă târgul de Crăciun din centrul Timișoarei și cel de la Muzeul Satului Bănățean, și Iulius Mall va organiza un astfel de eveniment. Târgul de Crăciun de la centrul comercial vine și cu o premieră pentru Timișoara. Este vorba de o roată panoramică. Evenimentul „Winter in My Town” se deschide oficial la data de 27 noiembrie și va dura până în 16 ianuarie 2022.

Anul acesta, Iulius Town a pregătit o experienţă ca în basmele copilăriei şi vă aşteaptă, în aer liber, într-un spaţiu unde emoţia sărbătorilor poate fi împărtăşită cu întreaga familie. Târgul „Winter in My Town” va avea loc în perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022, în Parcarea VIP, şi va reuni căsuţe cu bunătăţi de sezon şi idei adorabile de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un parc de distracţie pentru toate vârstele, o Piaţă de Brazi, multe decoraţiuni şi cornere tematice ideale pentru fotografii pe Instagram. Vreţi să admiraţi oraşul şi luminiţele de Crăciun altfel decât până acum? Roata Panoramică, în premieră la Timișoara, este vedeta târgului din Iulius Town şi locul perfect pentru momente unice şi imagini „la cel mai înalt nivel”, a informat Iulius Town Timișoara.

Roata are o înălţime de 30 de metri, 18 gondole a câte patru locuri fiecare, iar o sesiune „în aer” durează aproximativ 10 minute.

În parcul de distracţie copiii se pot aventura într-o cursă cu maşinuţele din Autodrom sau în caruselul rotativ cu lanţuri. De asemenea, timișorenii își vor putea cumpăra bradul preferat de la Iulius Mall, fiind expuși zeci de pomi de Crăciun.

Totodată, la căsuţele albe, desprinse parcă din orăşelul înzăpezit al lui Moş Crăciun, cei care trec pragul Iulius Town Timișoara pot servi langoşi, dulciuri, prăjituri de casă, Kurtoş Kolacs şi cu băuturi fierbinţi, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonadă caldă şi, desigur, preferatul tuturor – vinul fiert cu scorţişoară.

Târgul va fi deschis în perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022, în intervalul orar 14.00 – 21.00, de luni până vineri, şi între 12.00 – 21.00, sâmbătă și duminică.