Intersecția Loga cu Michelangelo devine una dintre cele mai aglomerate din Timișoara, în fiecare zi, în jurul orei 14.00. Asta din cauza părinților care vin cu mașina să-și ia copiii înscriși fie la Liceul Pedagogic, fie la Colegiul Național C.D. Loga.

Cunoaștem situația din această intersecție, unde de mai mulți ani, în jurul orelor 14.00, se pot produce blocaje în trafic. B-dul Loga găzduiește două licee importante din Timișoara. În jurul acestei ore ies elevii de la școală și o parte din aceștia sunt preluați de părinți cu mașina personală. Deoarece acest flux de vehicule aglomerează Loga, în anumite zile nu se poate intra din intersecție. Mașinile care rămân în intersecție îngreunează astfel traficul pe Michelangelo. Înregistrările din intersecția Loga cu Republicii, deci din celălalt capăt, ne indică faptul că sursa traficului este pe bucata de bulevard din fața celor două licee”, a informat Primăria Timișoara.

Reprezentanții instituției anunță că s-au mobilizat cu scopul de a rezolva problema blocajelor de trafic din această intersecție. Astfel, din această dimineață, polițiști rutieri s-au aflat în zonă pentru a monitoriza traficul. De asemenea, părinții sunt rugați să ia copiii cu mașina folosind și două străzi adiacente.

Astăzi, de dimineață, poliția rutieră s-a aflat în această zonă și a monitorizat situația din intersecție. Le mulțumim pentru acest demers. La prânz, de asemenea, nu au existat blocaje. Rugăm părinții care își iau copiii de la liceul Carmen Sylva și C. D. Loga, să folosească și străzile adiacente Rene Brasey și Ludwig van Beethoven ca punct de preluare al copiilor. Dorim să amintim următoarele opțiuni de transport public din apropiere pe care le pot utiliza elevii: linia 1, 2, 4, 6 de tramvai, linia 15, 16 de troleibuz și linia E2, E7 și 40. De asemenea, STPT pune la dispoziție microbuze pentru elevi care au un spațiu dedicat pentru îmbarcare și debarcare pe B-dul Loga”, a transmis Primăria Timișoara.