Doar persoanele vaccinate vor putea participa la Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Casei de Cultură a Primăriei Timișoara, care au anunțat programul complet al evenimentului care va debuta de Ziua Națională a României.

Vremurile pe care le trăim nu sunt, însă, întru totul firești, și e nevoie ca sărbătorile să se petreacă și în siguranță, cu respectarea regulilor impuse de autorități. De aceea, în urma unei ședințe de lucru care a avut loc joi, 18 decembrie 2021 (n.r. 18 noiembrie), la Casa de Cultură, cu reprezentanții ISU, ai Jandarmeriei, ai Poliției Locale, ai Poliției Municipale și ai DSV, s-a luat hotărârea de delimitare a trei zone, în care accesul va fi condiționat de prezentarea certificatului verde: patinoar/parcare Modex, Piața Libertății și zona de alimentație publică. În primele două, certificatul verde va fi solicitat la intrarea în zonele delimitate, iar în cea de-a treia, acesta va fi scanat de către furnizorii de servicii”, au transmis reprezentanții instituției.

De 1 Decembrie, a fost pregătit un spectacol susținut de Ansamblul Timișul, în cadrul Târgului de Crăciun.

De asemenea, în data de 16 decembrie, are loc „Folk pentru Revoluție”, invitat special fiind Mircea Baniciu. Totodată, la data de 20 decembrie este organizat „Rock for Revolution”, în cadrul căruia va concerta și trupa Phoenix.