După un val de atacuri politicianiste la adresa primarului Dominic Fritz, venite din zona PNL şi a unui singur pesedist, fost şef de facto pe la urbanism, acum atmosfera politică pare mai calmă în Timişoara.

Preşedintele PNL şi al CJT, Alin Nica, a declarat, recent, că alianţa cu USR funcţionează bine în Timiş, iar majorităţile nu se vor schimba. Sigur că toţi ştim că Nica face un joc politic, pentru că în momentul de faţă e mai comodă o alianţă cu USR, aflată în opoziţie parlamentară, decât cu un PSD în plină expansiune. Dar oare liderul PNL Timiş nu ştie că aleşii penelişti din Consiliul Local Timişoara fac un fel de opoziţie mascată la adresa primarului Fritz? Consilieri ai PNL se trag de brăcinar cu pesediştii şi nu scapă nicio ocazie de a-l ataca pe edilul şef în plenurile CLT?

Cum se va putea dezvolta cu adevărat Timişoara când PNL îl sabotează prin toate mijloacele pe Dominic Fritz, iar aleşii partidului îl critică public pe Facebook aproape nonstop?! De ce nu are curaj domnul Alin Nica să ne spună că partidul său se foloseşte de USR nu pentru binele comunităţii, ci pentru avantaje politicianiste de mic litraj, specifice uneia dintre cele mai slab reprezentate filiale ale PNL la nivel naţional?

Preluare foto: unsplash.com