Anunț important pentru timișoreni! Societatea de Transport Public Timișoara anunță că tramvaiele nu vor mai ajunge la Gara de Nord, în zilele de joi și vineri. Concret, este vorba de tramvaiele de pe liniile 1, 4, 8 și 9, care vor circula deviat în 30 și 31 decembrie, acestea urmând să aibă capăt de linie în bucla de pe B-dul Dâmbovița.

Asta pentru că se realizează lucrări de mentenanță la linia cale tramvai din intersecția dintre B-dul Republicii, str. Gării și B-dul General Ion Dragalina, în fața Gării de Nord din Timișoara.

În aceste condiții, potrivit STPT, pe tronsonul Gara de Nord – B-dul Regele Carol I se vor utiliza două minibuze, traseul tur-retur fiind bucla Gheorghe Barițiu – strada Gării – bulevardul General Ion Dragalina – bulevardul Regele Carol I – Piața Iosefin (sensul giratoriu).

Pe acest traseu se vor folosi următoarele stații de îmbarcare/debarcare: „Gheorghe Barițiu”, perechea de stații „Gara de Nord” (în sensul spre Gara de Nord va fi stația pentru E3/L3, iar pe sensul spre B-dul Regele Carol I se va folosi, provizoriu, stația situată la intrare pe B-dul General Ion Dragalina, în fața hostelului Nord) și perechea de stații Regele Carol I”, a informat STPT.