În județul Timiș au ajuns noi tichete de masă care vor fi distribuite persoanelor care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus. Direcția de Sănătate Publică Timiș informează că a distribuit medicilor de familie și centrelor de vaccinare o nouă tranșă de tichete de masă.

Acestea vor ajunge la un număr de 13.390 de persoane care au fost imunizate complet împotriva Covid-19 în perioada 14 – 25 octombrie.

„Îndemnăm persoanele vaccinate cu schema completă (doză unică cu vaccinul Johnson&Johnson sau doza 2 cu unul dintre celelalte vaccinuri autorizate) în perioada 3 septembrie – 25 octombrie să intre în posesia tichetelor de masă de la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat”, a transmis DSP Timiș.

Tichetele de masă se pot ridica în termen de șase luni de la data administrării ultimei doze. Pentru doza 3 (Booster) nu se acordă tichete de masă, deocamdată.