Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, anunță că în acest an vor începe o mulțime de șantiere în oraș. În aceste condiții, Lațcău își cere scuze în avans timișorenilor pentru neplăcerile pe care le vor întâmpina din cauza lucrărilor.

2022 va fi de departe anul șantierelor pentru Timișoara. Îmi cer scuze de pe acum pentru neplăcerile pe care le vom genera, pentru ambuteiaje și trafic, dar orașul nostru are nevoie de infrastructură edilitară reînnoită”, a afirmat viceprimarul Timișoarei.

Concret, Ruben Lațcău spune că, printre altele, în acest an se va continua schimbarea rețelei de termoficare, vor începe lucrările la podul nou peste Bega de la Isho, se va munci la subpasajul Solventul și va intra în licitație de execuție podul care va lega B-dul Dâmbovița de str. Gării.

De asemenea, viceprimarul Timișoarei se laudă cu un record pentru investiții în oraș, în 2021.

În anul ce a trecut am reușit un record absolut pe bugetul de dezvoltare. Am plătit aproape 250 de milioane de lei și am executat lucrări de peste 300 de milioane. Este cea mai mare sumă pe care Timișoara o investește în oraș în ultimii 12 ani (cât am verificat eu bugetele trecute). Pentru anul viitor îmi propun să trecem de 400 de milioane de lei”, a detaliat Ruben Lațcău.