Polițiștii locali le-au venit de hac unor oameni ai străzii care și-au făcut colibe chiar în centrul Timișoarei.

Poliția Locală informează că a intervenit, în această dimineață, ca urmare a unei sesizări, în zona centrală a orașului, lângă o clădire de birouri din zona Piața 700, sub țevile de termoficare din apropierea liniilor de cale ferată. Aici, oameni ai străzii și-au improvizat, la căldură, adăposturi. Mai mult, aceștia au strâns și o cantitate uriașă de gunoaie, zona fiind transformată într-un adevărat focar de infecție.

„La fața locului au fost depistate trei persoane, doi bărbați și o femeie, din Timiș și Mehedinți, care au fost preluați și predați la centrul pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului. Pentru igienizarea zonei se va lua legătura cu reprezentanții CFR, locația fiind în gestionarea acestei instituții. Nu este prima dată când astfel de persoane sunt depistate în zona respectivă, de fiecare dată fiind luate măsurile legale, dar periodic alți oameni ai străzii vin și își ridică alte adăposturi tot în zonă”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Timișorenii care mai observă astfel de locații le pot semnala oamenilor legii la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro.