Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a venit cu vești bune, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cu privire la Drumul Boilor, noua șosea care va lega Timișoara de Moșnița, proiect aflat în blocaj.

Astfel, Grindeanu a anunțat că a fost încheiat un protocol între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Primăria Timișoara, prin care cele două instituții s-au angajat ce contribuție vor avea în realizarea intersecției Drumului Boilor cu centura de sud.

Am avut o întâlnire cu actori responsabili locali, și nu doar locali, ci și ai Ministerului Transporturilor, la care a participat și primarul municipiului Timișoara și viceprimarul Ruben Lațcău. Această întâlnire a fost făcută în ideea de a debloca anumite proiecte care au, să spunem, tangență inclusiv cu Primăria Timișoara. Mă bucur că de la ultima mea întâlnire de la Timișoara s-a semnat protocolul între Primăria Timișoara și CNAIR, așa cum am stabilit în decembrie. Acel protocol viza intersecția cu Drumul Boilor și responsabilitățile fiecărei entități. Au fost discuții, s-au depășit. În acest moment, toate impedimentele administrative au fost depășite”, a declarat Sorin Grindeanu.

În aceste condiții, ministrul Transporturilor spune că lucrările la Drumul Boilor pot continua, proiectul urmând a fi finalizat la timp.