Mobilizare uriașă în rândul timișorenilor. Zeci de persoane au venit, luni, la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara pentru a dona pături și pilote. Acestea vor fi folosite de către bolnavii de cancer internați în saloanele secției, care dârdâie de frig pentru că societatea Colterm dă căldură puțină.

Timișorenii s-au mobilizat după ce pe Facebook a fost anunțată o acțiune caritabilă intitulată „Căldură din suflet – Protestul păturilor”. Printre cei care s-au implicat s-a numărat și mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan.

Suntem uimiți, uluiți și încântați de amploarea acțiunii noastre. Ne înclinăm în fața bunătății voastre. Oameni de toate vârstele au ales să dea o mână de ajutor celor aflați în suferință. Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru că țineți viu spiritul Timișoarei. Suntem profund impresionați de calitatea și bunătatea celor care au ales să petreacă timp alături de noi și să dea o mână de ajutor. Fie ca bunătatea de care dați dovadă să vă fie răsplătită înmiit! Vă iubim, oameni buni! Mulțumim, ÎPS Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timişoarei şi Mitropolitul Banatului, pentru plăcuta surpriză. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți”, au transmis organizatorii, Liga Vest.