Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, a realizat o vizită pe șantierul noului corp al Clinicii de Balneologie, pentru a vedea stadiul lucrărilor. Astfel, Lațcău anunță că lucrările merg într-un ritm bun.

„Anul trecut a fost finalizată demolarea corpului vechi de clădire și săptămâna trecută au început lucrările pentru turnarea fundației. În clipa de față este pregătită armarea pentru ca să fie turnată placa. La finalul lucrărilor în locul vechii clădiri vom găsi o clinică modernă de balneologie, racordată la rețeaua de alimentare cu apă termală și care să ofere tratamente de recuperare medicală de calitate”, a declarat viceprimarul Timișoarei.

Totuși, Ruben Lațcău a precizat că este foarte nemulțumit de organizarea de șantier, astfel că i-a solicitat constructorului să ia măsuri imediate.

Pământul și noroiul care se lipește de vehiculele sale ajunge apoi pe străzile pentru care plătim curățenia. Am cerut să pună pietriș de la intrarea în curte până la locația noului corp. Am cerut de asemenea, ca la ieșirea din șantier să existe un loc pentru spălarea roților. Acestea sunt aspecte care ne apropie de un oraș civilizat și curat și voi reveni să văd cu ochii mei dacă s-au și luat măsurile respective”, a detaliat viceprimarul Timișoarei.

Valoarea lucrărilor de execuție se ridică la peste 15 milioane de lei.