Investiție importantă în cartierul Mehala. Primăria Timișoara anunță că pe strada Mircea cel Bătrân va fi realizat un complex sportiv modern, în urma unei investiții de aproape 1,4 milioane de euro.

Astfel, marți seara, în ședința Consiliului Local Timișoara a fost votat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea studiului de fezabilitate pentru această investiție.

În prezent, vechiul teren de fotbal nu are o utilizare concretă, fiind și foarte degradat. Pentru a valorifica acest teren, se va dezvolta infrastructura sportivă în zona de nord – vest a municipiului, prin construirea unui complex sportiv modern, cu posibilitatea de adaptare ulterioară (teren de rugby, piste de atletism, etc)”, a transmis Primăria Timișoara.

Terenul pe care se va face investiția are o suprafață totală de aproape 9.000 mp. Noul complex sportiv va fi compus din: teren de fotbal, clădire administrativă (vestiare, grupuri sanitare, cabinet medical, birou administrativ, sala multifuncțională, spațiu tehnic, spațiu de depozitare), teren multifuncțional, pistă de atletism, tribună, alei cu zonă verde și parcare.

Valoarea totală estimată a obiectivului de investiții este de 6,7 milioane lei, cu TVA inclus. Sursa de finanțare este bugetul local, deocamdată.