Cosmin Tabără a realizat o nouă vizită pe șantierul viitoarei baze sportive din Timișoara care este realizată cu bani de la Guvern pe str. Costică Rădulescu. Astfel, viceprimarul Timișoarei anunță că în curând se va aprinde lumina pe acest șantier, după ce primii stâlpi de nocturnă au fost montați.

Așa cum vă promiteam, urmăresc pas cu pas evoluția construcției bazei sportive de pe str. Costică Rădulescu. Lucrurile evoluează spre bine. A fost turnată fundația clădirii unde se vor regăsi camerele tehnice, vestiarele, se cofrează pentru a fi turnată elevația, a fost turnată fundația stâlpilor de nocturnă. De astăzi sunt sus primii stâlpi, urmând ca în scurt timp să aprindem lumina în aceasta micuță, dar foarte necesara bază sportivă finanțată de CNI”, a declarat Cosmin Tabără.

Noua bază sportivă din Timișoara va avea 500 de locuri în tribune, un teren de joc standard, precum și unul mic pentru minifotbal, baschet și handbal. Valoarea investiției se ridică la aproape șase milioane de lei, iar lucrările ar trebui finalizate în acest an.