Avansează lucrările pe șantierul centurii de sud a Timișoarei. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că în acest moment este o mobilizare mare la viitorul pasaj din zona Freidorf, unde este kilometrul 0 al centurii.

În cursul lunii februarie, antreprenorul de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud (VOTS) s-a axat pe realizarea structurii viitorului pasaj din zona Freidorf, unde este kilometrul 0 al centurii. Pe primul kilometru al acestui sector se va amenaja un sens giratoriu între VOTS, str. Paul Morand și un acces la unitățile economice din zona industrială, precum și un pasaj peste drumul județean dintre Timișoara și Sânmihaiu Român”, a transmis DRDP Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, în ultima perioadă au mai fost efectuate și alte lucrări, precum relocarea de rețele de medie tensiune în zona Rudicica – Moșnița Nouă, relocare de rețele de telecomunicații și rețele de apă și canal, lucrări la terasamente, umpluturi de pământ la viitorul nod rutier cu DN – 6 Calea Lugojului.