Este isterie în rândul șoferilor din întreaga țară. Aceștia au luat cu asalt benzinăriile, după ce au apărut zvonuri că se va scumpi combustibilul în următoarele zile.

Și în fața benzinăriilor din Timișoara s-au format cozi infernale, în această seară. Mai mult, în unele zone, traficul a fost dat peste cap din cauza numărului mare de mașini așezate la coadă.

Șoferii sunt panicați de faptul că în zilele următoare benzina și motorina ar urma să depășească 10 lei/litru.

De altfel, miercuri, o fotografie în care se poate vedea că la o benzinărie din județul Bihor motorina a ajuns să coste 11,10 lei/litrul, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, ministrul Energiei le-a transmis românilor că nu au de ce să intre în paniculă pentru că sunt stocuri suficiente de combustibil.

România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. Avem suficiente stocuri!”, a declarat Virgil Popescu.

Foto: Facebook Info Trafic Timișoara