Noul regulament de parcare pe domeniul public al Timișoarei ar putea fi suspendat de instanță. Asta după ce avocatul Cristian Clipa a descoperit o serie de nereguli în noul Timpark, după ce l-a analizat în detaliu.

Mâine voi înregistra la Consiliul Local al Municipiului Timișoara plângerea administrativă prealabilă împotriva acestei hotărâri și, imediat după aceea, o cerere de suspendarea aceluiași act administrativ, la Tribunalul Timiș – Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, în condițiile art. 14 alin. (1) din Legea nr. 554/2004”, a precizat avocatul timișorean.

De asemenea, Cristian Clipa a solicitat Prefecturii Timiș să atace la instanța de contencios administrativ Hotărârea de Consiliu Local prin care a fost adoptat noul regulament de parcare, „ceea ce ar antrena automat suspendarea de drept a acestui act administrativ. Eu o voi face, în interes personal”.

Vă reamintim că noul regulament de parcare pe domeniul public al Timișoarei este funcțional începând cu data de 1 aprilie.