Partidul Naţional Liberal şi-a dat obştescul sfârşit în momentul în care a fuzionat cu PDL.

Din acel moment, PNL a devenit un loc viran pe unde au început să tropăie pedelişti care au nenorocit ţara, au devalizat pe unde au putut şi s-au ascuns de furia românilor la sânul naivilor penelişti. Pe vremuri se făcea caterincă de liberalii timişoreni, spre exemplu, că stau prea mult prin cafenele, că sunt dezorganizaţi, etc.

Realitatea cam aşa era, însă totuşi PNL funcţiona ca un partid, la Timişoara sau la Bucureşti. După ce mortul politic PDL a fost depus în camera de oaspeţi a PNL s-au desprins mutanţii politici care l-au slujit pe turnătorul Băsescu-Petrov şi au ocupat toată casa. Sediul noului construct a fost stabilit în Modrogan, zonă zero pentru ciracii băsişti şi pentru adulatorii penalei blonde la care s-au închinat toţi cei de culoarea portocalie.

În Timiş, spre exemplu, PNL nu e condus de Alin Nica, ci de primarul de Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, renumit pentru numeroasele sale combinaţii. Acesta l-a înconjurat şi la partid şi la Consiliul Judeţean pe bietul preşedinte (doar) în acte al PNL Timiş cu tot felul de cozi de topor care au preluat controlul total şi se raportează la Groza. Cel căruia nu îi mai ajung învârtelile din orăşelul său şi vrea să facă politică chiar la Bucureşti. E normal într-un fel dacă ne uităm la ce a ajuns PNL central…partid condus de Gheorghe Flutur, dresor de oi şi câini ciobăneşti pentru tandemul Petrov-Udrea.

Alte informații AICI

Preluare foto: unsplash.com