Primăria Timișoara face noi angajări. Reprezentanții instituției anunță că organizează un concurs de recrutare pentru 24 de posturi, care vor fi ocupate pe durată nedeterminată.

Mai precis, posturile scoase la concurs sunt în următoarele domenii: comunicare, juridic, control intern, digitalizare, resurse umane, achiziții publice, economic, salubrizare și protecția mediului , politici publice, proiecte cu finanțare nerambursabilă și amenajare peisagistică.

Căutăm 24 de profesioniști în diverse domenii de specialitate! Schimbarea orașului începe cu fiecare dintre noi și astfel chemăm la concurs pe toți cetățenii interesați de administrația publică locală. Categoriile de posturi au o vechime de minim 1 an (consilier asistent), 5 ani (consilier principal) sau 7 ani (consilier superior). Pentru echipa de comunicare punem la bătaie și o poziție de debutant, deci fără experiență minimă cerută”, a informat Primăria Timișoara.

Perioada de depunere a dosarelor este 27 aprilie – 16 mai. Toate pozițiile vor avea o probă scrisă și un interviu. Unele dintre aceste posturi necesită, de asemenea, competențe lingvistice sau de IT.