Alin Nica a intrat în opoziţie?

Dacă ne uităm la cele mai recente afirmaţii ale şefului PNL Timiş aşa pare. În calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Nica susţine că autorităţile centrale ar fi vinovate de întârzierile privind renovarea Castelului Huniade din Timişoara.

Potrivit, De Banat, Alin Nica susţine că Timişoara nu va primi bani din PNRR pentru reabilitarea acestui important obiectiv din Banat. E greu de înţeles de ce se întâmplă asta, având în vedere că actualul guvern este condus de către preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pe care Alin Nica l-a susţinut la congresul de tip fast-food organizat de Partidul Naţional Liberal pentru detronarea lui Florin Cîţu. Ca să nu mai spunem că PNL Timiş a pierdut sprijinul senatorului Alina Gorghiu, votată de timişeni, dar care a dat vestul ţării pe Argeş, județ pe care acum îl reprezintă politic, declarând că e „argeşeancă”.

În aceste condiţii, domnului Nica nu îi mai rămâne decât soluţia unor declaraţii de presă şi cam atât…e tot mai singur în Palatul Administrativ. Noroc de oamenii de încredere pe care se bazează acolo, pentru că trece nu foarte des prin problematica CJT, conform unor surse politice.

Mai multe detalii AICI

Preluare foto: buletindetimisoara.ro