O sinucidere șocantă a avut loc la Timișoara, în această dimineață. O femeie în vârstă de 33 de ani și-a luat cei doi copii în brațe, un băiat de trei ani și o fetiță de șase ani, și a sărit cu ei de pe un bloc cu zece etaje aflat pe B-dul Dâmbovița.

În urma apelului primit pe SNUAU 112 din data de 03.05.2022, ora 09.46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă A200, o ambulanță SMURD tip C cu medic, o ambulanță SMURD tip B, o motocicletă SMURD, 7 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, a transmis ISU Timiș.

Din păcate, atât mama, cât și cei doi copii au murit în urma impactului cu solul. Deocamdată, nu se știe ce a împins-o pe femeia de 33 de ani să recurgă la acest gest extrem.