Circ în toată regula în PMP Timiș, un partid mic, dar care se confruntă cu tot felul de probleme. Mai precis, la mijlocul lunii aprilie, Biroul de Presă al PMP Timiș anunța că președintele interimar al organizației județene, Nelu Balaș, s-a autosuspendat din funcție.

Vineri 15 aprilie, în cadrul unei întruniri statutare, Consiliului Executiv Județean a Partidului Mișcarea Populară Timiș, a luat act de acțiunea de autosuspendare din toate funcțiile a Președintelui interimar, domnul Nelu Balaș. În cadrul aceleiași ședințe a fost dat un vot în unanimitate pentru a sprijini o noua numire în cadrul unei viitoare întruniri a Consiliului Național”, anunța PMP Timiș.

Iată că acesta a reacționat după trei săptămâni, anunțând că informația este falsă.

Notificare prin care vă aduc la cunoștință că nu am inițiat niciun demers statutar și legal în vederea autosuspendării din funcțiile deținute în cadrul PMP. Văzând comunicatul Biroului de Presă al PMP Timiș din data de 16.04.2022, vă informez că știrea publicată în presă este falsă, cele relatate în articolul de presă nu corespund voinței mele și nu mi-a fost solicitat consimțământul pentru publicarea acestei știri. Pe această cale învederez că la data prezentei beneficiez de toate drepturile și prerogativele funcțiilor deținute în cadrul PMP, iar știrea falsă publicată în presă aduce atingere gravă onoarei, demnității și reputației mele profesionale și politice”, a transmis Nelu Balaș.

Mai mult, acesta îi amenință pe jurnaliștii care au publicat știrea privind autosuspendarea sa din funcție că le va face plângere penală dacă nu dezmint informația.

În consecință, prin prezenta notificare solicit publicarea imediată a unui articol în presă prin care să fie dezmințită știrea falsă din cadrul comunicatului de presă al PMP Timiș din data 16.04.2022, articol prin care să fie aduse și scuze publice subsemnatului”, precizează Nelu Balaș.