În condițiile în care mai sunt doar câteva zile până când se încheie prima etapă a recensământului, conducerea Primăriei Timișoara face apel la locuitori să se autorecenzeze. Astfel, primarul Dominic Fritz le reamintește timișorenilor că pot primi o zi liberă de la locul de muncă.

Cu puțin efort, weekendul acesta putem ajunge la 100.000 de timișoreni auto-recenzați. Vă îndemn pe toți cei care locuiți în Timișoara să intrați pe https://recensamant.primariatm.ro/ și să vă auto-recenzați. Dumneavoastră veți primi o zi liberă plătită și orașul va beneficia de date realiste și bune. Recenzarea este obligatorie. Dar, doar până în 15 mai vă puteți auto-recenza și primi o zi liberă. După 15 mai, recenzarea se va face cu echipe care merg din casă în casă – ea este obligatorie, dar nu mai veți beneficia de o zi liberă”, a afirmat primarul Timișoarei.

De asemenea, Cosmin Tabără a făcut apel la timișoreni să se autorecenzeze, această etapă urmând a se încheia la data de 15 mai.

Până în data de 15 mai aveți posibilitatea de a vă auto-recenza. Prin auto-recenzare veți primi o zi liberă de la muncă. Recenzarea este obligatorie, însă persoanele care nu se auto-recenzează nu beneficiază de acea zi liberă. După 15 mai, echipe de recenzori se vor deplasa la fiecare imobil pentru a întocmi formularele. Este mult mai ușor sa o faceți dumneavoastră accesând https://recensamant.primariatm.ro/”, a precizat Cosmin Tabără.