Așa cum ne-a obișnuit de ani de zile deja, renumita Universitate Politehnica din Timișoara performează și de această dată prin inițiativele sale.

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale a luat legătura pe calea undelor cu universități partenere din Karlsruhe și Halle, marcând astfel 30 de ani de înfrățire cu aceste orașe.

Mai jos puteți regăsi postarea facultății de pe pagina oficială de Facebook:

📡În seara zilei de 8 mai, din clădirea „Electro” a Universității Politehnica Timișoara, cadre didactice și studenți ai facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale au luat legătura pe calea undelor cu colegii lor de la universitățile similare din Karlsruhe și Halle, marcând 30 de ani de la înfrățirea celor două orașe. Legătura de radioamator a fost asigurată de Liviu Soflete, YO2BCT și de radioamatorii din „Electro”: YO2TEX, YO2LQR și YO2PET.🎧

S-au adresat saluturi și felicitări, iar părțile au reiterat dorința de a îmbunătăți colaborarea între cele două universități, spre folosul reciproc al acestora și al comunităților pe care le deservesc.

Chiar dacă legătura s-a desfășurat în condiții de QRM puternic, schimburile cordiale au continuat cu QRO. Până va avea loc schimbul de QSL, noi vă adresăm un tradițional 73!”