Cea de-a patra ediție a evenimentului Noaptea Muzeelor, găzduit de Nokia Timișoara, a adus standuri noi, atât în indoor, cât și în outdoor. Pe lângă exponatele companiei, care au reflectat istoria comunicațiilor mobile, au fost standuri care au atras ca un magnet publicul vizitator.

Trei instituții publice – ANCOM – Direcția Regională Timiș, ISU Timiș și Radio România Timișoara – au fost prezente și au expus unui public interesat tehnica din dotare, precum și echipamente care țin de istoria tehnologiei.

Cele două autospeciale din dotarea ANCOM şi ISU au atras vizitatori în permanenţă, experţii celor două instituţii oferind date şi elemente de interes în legătură cu echipamentele şi capabilităţile din dotare. Potrivit organizatorilor, peste 3000 de timișoreni au trecut pragul expoziției. Au fost prezenți și reprezentanți ai administrației județene și locale, precum și o serie de invitați din mediul universitar și de afaceri.

„Ne bucurăm că peste 3000 de vizitatori au ales să exploreze trecutul și să își imagineze viitorul alături de noi în #NoapteaMuzeelor! Acest lucru nu ar fi fost posibil fără efortul și creativitatea colegilor noștri care au ales să fie voluntari în acest proiect. Peste o sută la număr. Nu îi avem pe toți în fotografie, însă îi avem pe toți în gând. Felicitări, #TeamNokia! 💙

Le mulțumim partenerilor noștri care au îmbogățit expoziția cu tehnologie, dar mai ales cu cunoaștere: ANCOM, ISU Timiș, Radio Timişoara, Skyline Drones, Azilul de Calculatoare, Societatea Română pentru Astronomie Culturală, Timisoara Bikers ONG, și cluburilor de robotică ale elevilor din Timișoara și Arad: Team CSH, Unplugged Lenau Robotics, Cyber Moon Timişoara, ATLAS CNB FTC Team și Delta Force.”, se arată în postarea dedicată evenimentului pe pagina Nokia Timișoara Careers.