USR Timiș susține că la alegerile locale din anul 2024 sunt mari șanse ca PNL să se alieze din nou cu PSD. Asta în condițiile în care, la sfârșitul săptămânii trecute, Radu Țoancă, liderul grupului de consilieri locali PSD, și Adrian Lulciuc, liderul grupului de consilieri locali PNL, nu au negat acest lucru în cadrul unei emisiuni televizate.

USL se întoarce în 2024! În timp ce pe plan local se preface că are o alianță cu USR, PNL discută în culise cu PSD pregătirea de liste comune, pentru alegerile din 2024. Motivul pentru care PNL se înțelege mai bine cu PSD decât cu USR este împărțirea banilor publici către clientela celor două partide, așa cum au făcut în ultimii 8 ani. De aceea au dat USR afară de la guvernare. De aceea încearcă să blocheze, pe toate căile, modernizarea administrației în Timișoara și pe primarul Dominic Fritz”, au transmis cei de la USR Timiș.

În final, reprezentanții partidului au precizat că la Timișoara a fost „liniște și pace” pentru că atunci când Nicolae Robu era primar, PSD și PNL „au furat orașul cu ambele mâini și au mai dat și la interlopi, ca să mulțumească pe toată lumea”.