PNL Timiș sare în apărarea viceprimarului Cosmin Tabără, care a fost amenințat de Dominic Fritz că în cazul în care nu va vota proiectele propuse de echipa de conducere a primăriei, îi va tăia din atribuții.

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără, unul dintre puținii cu funcție de conducere care chiar muncesc în Primăria Timișoara, va continua să voteze în Consiliul Local Timișoara în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR. Tocmai fiindcă primarul usr-ist și viceprimarul usr-ist al municipiului Timișoara dau dovadă repetată de incoerență administrativă și lipsă de viziune, îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos”, arată PNL Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, organizația județeană a partidului îl acuză pe Dominic Fritz că dă dovadă de imaturitate administrativă și spune că este cunoscut ca fiind primarul „Zero Proiecte”.

Amenințarea cu posibila retragere a unor atribuții ale viceprimarului Tabără este oglinda nivelului infim de înțelegere și a imaturității nu doar administrative a lui Dominic Fritz. Știm că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpânește adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândețe și avem răbdare. Din păcate pentru ei, timișorenii nu mai au răbdare și vor rezultate. Viceprimarul liberal Cosmin Tabără s-a ocupat de baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, de stadionul cu 10.000 de locuri și de deblocarea spitalului balneo, a spitalului ORL și a buncărului de la Municipal, a Legii 15. Viceprimarul usr-ist Ruben Lațcău contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA și din partea Poliției Economice. În acest context, cel mai înțelept pentru orașul Timișoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puțin și să lase oamenii care știu administrație publică să își facă treaba în Primărie”, a mai transmis PNL Timiș.