Polițiștii din județul Timiș au reușit să recupereze drona care i-a fost furată regizorului britanic Charlie Ottley chiar în centrul Timișoarei, în Parcul Civic. Poliția Timiș informează că un bărbat a găsit drona abandonată pe o stradă și a predat-o oamenilor legii.

După ce au fost depistaţi cei 3 bănuiţi de comiterea furtului din Parcul Civic, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au continuat investigaţiile, iar la scurt timp, în aceeaşi zi, a fost identificat şi bărbatul care a găsit drona, ce a fost abandonată pe strada I.C. Brătianu din Timişoara. Bărbatul a fost contactat şi a predat drona poliţiştilor în cursul acestei zile, 7 iunie, urmând ca aceasta să fie înmânată aparţinătorului”, a transmis Poliția Timiș.

Pe lângă dronă, au fost recuperate și cardurile cu înregistrările realizate de regizor în România.

Vă amintim faptul că principalii suspecți în cazul acestei tâlhării sunt doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Jurnalistul britanic a povestit că stătea pe o bancă în Parcul Civic în momentul în care cineva s-a apropiat, i-a luat rucsacul în care se aflau echipamentele de filmare și a fugit.