O acțiune cu totul specială va fi organizată în acest sfârșit de săptămână la Timișoara.

Astfel, sâmbătă, 25 iunie, între orele 17.00 – 20.00, mai mulți foști dependenți de droguri își vor spune povestea în Parcul Rozelor. Totul în cadrul unui eveniment public intitulat „SENS – Am un SENS! sunt mai SENSibil!”.

Protagoniștii evenimentului își doresc să fie un semnal de alarmă care să prevină astfel de experiențe neplăcute și sunt alături de cei care se confruntă în prezent cu diverse vicii. Evenimentul în sine se dorește a fi o voce care prezintă riscurile ce nu merită asumate și afirmă prin exemple clare că sunt scopuri mult mai nobile în viață. Și pentru că am menționat exemple de viață, vă invităm să luați serios în calcul biblioteca vie – “cărți cu suflet,” care vorbesc. Persoane ce se se află sub o sancțiune privativă de libertate și foști dependenți de droguri care “dau din casă” experiențele prin care au trecut și costul fabulos al deciziilor nepotrivite”, transmit organizatorii.

De asemenea, în cadrul evenimentului sunt pregătite și o expoziție foto realizată de tinerii din Centrul Educativ Buziaș, teatru de păpuși cu piesa „Cu capul în nori și picioarele pe pământ”, photo booth, concert și recitaluri muzicale, precum și prelegeri și alte activități.