Șoferii care s-au plimbat, astăzi, prin zona Badea Cârțan, în jurul prânzului, au avut parte de o imagine incredibilă în trafic.

Și anume, un șofer se plimba cu un „cadavru” pe mașină. Ca urmare a imaginilor apărute pe rețelele de socializare, Poliția Timiș a început să facă cercetări în acest caz.

Așadar, oamenii legii au ajuns la concluzia că, de fapt, este vorba de o „lucrare de artă” care aparține celor de la Baraka, artiștii nonconformiști din Timișoara.

Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă. A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legi nr 61/1991, cu suma de 1.000 de lei. Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții”, a transmis Poliția Timiș.