PNL Lugoj are un nou președinte interimar, începând de astăzi. Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis, cu unanimitate de voturi, numirea lui Vasile Bejera, primarul comunei Știuca, în această funcție.

Decizia vine ca urmare a faptului că organizația PNL Lugoj nu a organizat alegeri statutare, desconsiderând timp de 1 an solicitările repetate ale conducerii județene și naționale. Totodată, s-a luat în considerare modul deficitar în care actualul primar al orașului Lugoj colaborează în interiorul organizației PNL Timiș și s-au analizat suspiciunile care planează asupra intențiilor politice ale acestuia”, a transmis Biroul de Presă al PNL Timiș.

Potrivit celor din PNL Timiș, mandatul noului președinte interimar va fi acela „de a găsi cele mai bune soluții pentru ca organizația locală din Lugoj să înceapă să funcționeze corect din punct de vedere statutar, politic și administrativ”.

Vă reamintim că primarul Lugojului, Claudiu Buciu, a fost demis din funcția de președinte al PNL Lugoj în vara anului trecut. Asta după ce nu a dorit să organizeze alegeri interne. Mai mult, luna trecută Claudiu Buciu a desființat mai multe instituții de cultură din Lugoj, așa că Alin Nica l-a amenințat că-l va exclude din partid.