Dominic Fritz se laudă cu faptul că Primăria Timișoara a alocat, în ultimii doi ani, sume record de bani cu scopul modernizării infrastructurii școlare din oraș.

În ultimii ani, sumele alocate de primărie pentru investiții la școli și grădinițe au fost ridicol de mici comparativ cu nevoile pe care le are sistemul de educație local. De exemplu, în 2019 s-au cheltuit pe infrastructura de învățământ doar 12 milioane de lei. În 2020 am investit 28 de milioane, iar anul acesta avem prevăzuți 123 de milioane de lei pentru reabilitarea școlilor, grădinițelor și creșelor din oraș, dar și pentru construcția de clădiri noi. Practic, în doi ani am crescut de 10 ori sumele investite în școli”, a declarat primarul Timișoarei.

Mai mult, edilul-șef susține că Primăria Timișoara va continua să aloce sume mari de bani și în următorii ani în școlile din oraș, „până reușim să oferim tuturor copiilor condiții moderne de studiu, indiferent dacă merg la o școală în centru orașului sau la una dintr-un cartier periferic”.