Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a devenit un critic disperat al actualei administraţii.

Tras în depoul fără întoarcere al politicii, Robu a reuşit să înfierbânte minţile unor strategi de bodegă care s-au strâns în jurul său în speranţa că cel care a permis interlopizarea primăriei Timişoara va reveni pe cai mari şi va candida, din nou, cu şanse.

Un grup sulfuros format din atârnători de prin PNL, PSD şi din mediul de afaceri tot îl umflă în pene pe domnul Robu, care se crede salvatorul oraşului. Periodic, fostul primar cere, pe Facebook, ca DNA să vină la primărie. Iată că ce şi-a dorit a obţinut: DNA a comunicat public că fosta stăpână a Resurselor Umane din PMT, Rodica Aurelian, este cercetată penal, faptele având loc în trecutul robulian. Aşa că visul frumos al domnului Robu s-a cam terminat.

debanat.ro: ” Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Rodica Aurelian, fosta șefă a Serviciului Resurse Umane din cadrul Primăriei Timișoara. Aceasta este urmărită penal pentru nu mai puţin de cinci infracţiuni. Celebră pentru că din salariul de bugetar are un Lexus şi un apartament în Tenerife, Aurelian lucrează acum la Primăria Otelec.

În urma descinderilor pe care le-au făcut marţi în Primăria Timişoara, într-un dosar privind fraudarea unor concursuri de angajare, procurorii DNA au anunţat că au început urmărirea penală faţă de Rodica Aurelian…”

Alte informații AICI

Preluare foto: evz.ro