Nicolae Robu a vorbit din nou despre candidatura sa pentru un nou mandat de primar al Timișoarei. Într-un live pe Facebook, Robu a susținut că nu Fritz, ci oameni din PNL „tremură” atunci când aud despre candidatura sa.

Eu am spus-o foarte clar. Da, mai candidez și vreau să fiu cât se poate de răspicat, pentru că unii tremură numai când aud că eu vreau să mai candidez. Și nu mă refer la domnul Fritz, mă refer la prieteni de-ai mei, cu ghilimele. Se tot încearcă cu vrăjeli la mine că vezi, doamne eu aș putea să merg senator, să merg deputat. Tot primesc prin diverse canale oferte care nu mă interesează. Nu mă interesează astfel de funcții. Eu îmi doresc să mai servesc Timișoara, dacă timișorenii mă agreează”, a declarat Nicolae Robu.

Mai mult, fostul primar al Timișoarei l-a atacat pe Alin Nica, liderul PNL Timiș, despre care spune că se crede în acest moment „mare grangure”.

Deocamdată, sunt membru PNL, nu s-a stabilit cine este candidatul PNL. Candidatul la primăria reședințelor de județ este stabilit de Biroul Politic Național, asta pe de o parte. Pe de altă parte, nu trebuie să mă duc eu să bat la ușa nu știu cărui, să nu folosesc cuvinte dure, care întâmplător este acum mare grangure sau se crede așa (n.r. Alin Nica, șeful PNL Timiș). Dacă la nivel național voi fi dorit candidat, sigur voi analiza, pentru că eu țin la PNL, dar am și varianta de candidatură independentă”, a mai afirmat Nicolae Robu.