La nivelul județului Timiș se iau tot felul de măsuri, având în vedere faptul că numărul cazurilor de Covid-19 este în creștere.

Spitalul Județean Timișoara anunță că va înființa un centru medical modular de evaluare destinat exclusiv pacienților infectați cu noul coronavirus.

Acest centru va funcționa exclusiv pentru pacienții confirmați cu Covid-19 prin teste de laborator sau teste rapide antigen.

În funcție de adresabilitate, putem asigura și evaluare pediatrică. Dispunem de suport medical de specialitate necesar protejării copiilor și suntem pregătiți pentru investigații clinice și pentru a indica tratamentul adecvat fiecărui pacient în parte. Mulțumim tuturor celor care au făcut ca acest centru să devină operațional. Existența unui astfel de centru medical gratuit, atât pentru adulți cât și pentru copii, previne apariția formelor critice ale bolii infecțioase”, a afirmat Sorin Barac, directorul Spitalului Județean Timișoara.

Centrul își desfășoară activitatea lângă intrarea în Unitatea de Primiri Urgențe, în partea dreaptă. Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 08.00 – 12.00.