Noi vești de pe șantierul noii maternități a Spitalului Județean Timișoara.

Marian Vasile, administratorul public al județului Timiș, a realizat o vizită pe acest șantier și s-a arătat mulțumit de mobilizarea constructorului.

De la ultima vizită pe teren, lucrările continuă într-un ritm alert. Astfel, s-a turnat placa peste etajul I și stâlpii de susținere aferenți celui de-al doilea etaj, s-a realizat compartimentarea la demisol și s-a început realizarea zidăriei exterioare pentru nivelul parter, lucrările fiind în grafic. Începând de săptămâna viitoare vor demara lucrările la instalațiile electrice, termice și sanitare de la demisol. Antreprenorul și-a asigurat forța de muncă necesară pentru a respecta graficul lucrărilor întocmai. La mijlocul lunii august, este programată turnarea plăcii peste nivelul al II-lea al clădirii”, a transmis Consiliul Județean Timiș.

În ceea ce privește echipamentele medicale, procedura de achiziție se află în desfășurare, termenul de depunere a ofertelor s-a încheiat, iar în prezent, se evaluează ofertele depuse.

În același timp, CJ Timiș a demarat procedura de consultare a pieței pentru achiziționarea mobilierului medical și non-medical necesar noii maternități.