Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, este implicat într-un scandal uriaș, după ce a fost fotografiat în Dubai, în timp ce stătea la masă cu un celebru interlop. Este vorba de Cristian Birlic. Pe lângă cei doi, la masă se află și Iosif Nicoară, șeful de cabinet al lui Nica.

Aceștia au discutat despre posibilitatea construirii unui terminal cargo pe aeroportul din Timișoara, doar că afacerea de milioane de euro nu s-a putut realiza din simplul motiv că terenul cu o suprafață de 46 de hectare se află în proprietatea Ministerului Transporturilor.

Cel care i-a făcut legătura lui Alin Nica cu proprietarul companiei interesată să realizeze terminalul cargo ar fi fost interlopul Cristian Birlic.

Întrebat de jurnaliștii de la Gândul cu privire la această scenă, Alin Nica s-a făcut că plouă, afirmând că nu știe cu cine s-a aflat la masă:

Gândul: Cristian Birlic a fost intermediar?
Alin Nica: Nu știu cine e domnul respectiv.

Gândul: Informațiile noastre spun că în Dubai ați fost dumneavoastră, domnul Nicoară și domnul Cristian Birlic.
Alin Nica: Domnul Nicoară este șeful meu de cabinet. Eu am fost acolo cu un domn, nu-i mai țin minte numele… cum îl cheamă…

Gândul: Domnul Birlic s-a numărat printre cei care au fost acolo cu dumneavoastră?
Alin Nica: Nu-mi spune nimic numele Birlic… Nicoară e șeful meu de cabinet.

Gândul: Deci nu-l cunoașteți pe domnul Birlic!
Alin Nica: Am fost cu cineva în Dubai, care ne-a intermediat întâlnirea cu această firmă, dar nu știu cum îl cheamă pe respectivul…

Gândul: Poate e domnul Cristian Birlic!
Alin Nica: Nu-mi sună cunoscut numele, de asta vă spun… Dar este posibil.