Nica, eşec după eşec

După Borsetă şi Birlic, mai Uraganu’ lipsea din decorul în care se mişcă fostul primar al comunei Dudeştii Noi, ajuns printr-un concurs de împrejurări preşedinte al CJT.

Alin Nica a fost făcut zob, împachetat şi aruncat în hăul ridicolului politic, după ce revista CanCan (link) a dezvăluit un compot (nu complot) urât mirositor fabricat în Dubai. Acolo, Nica a fost băgat într-o combinaţie cu nişte găinari care i-au promis un contact la vârf cu un şeic şi o schemă de afaceri bazată pe câteva hectare de teren ale statului român.

Bucuros nevoie mare, Alin Nica s-a întors la Timişoara şi a anunţat marea afacere cu terenurile de lângă Aeroportul din Timişoara, care sunt ale Ministerului Transporturilor şi nu ale CJT. Chiar şi așa, preşedintele PNL Timiş a făcut un fel de trafic de influenţă public pentru firma din Dubai. Degeaba l-a avertizat ministrul Sorin Grindeanu pe fostul primar de comună că riscă să ajungă la Jilava dacă merge pe drumul acesta…iată că după ziua de azi lucrurile par să ia o cu totul altă turnură.

După ce presa centrală şi locală a preluat articolul din CanCan. Mai ales că se tot vorbeşte despre o firmă care ar fi negociat un comision de 1% (link) din potenţiala afacere deja ratată. Cert e că deja primarii PNL Timiş îi cer explicaţii lui Alin Nica, chiar pe grupurile de WhatsApp. Să nu uităm că actualul şef al PNL Timiş a debutat în funcţie după o bătaie generală între penelişti în parcarea complexului Iulius Mall din Timişoara.

De acolo până la înhăitarea cu alde Borsetă, Birlic, etc nu a mai fost decât un pas…

Preluare foto: cancan.ro & digi24.ro