Guvernul a stabilit lista obiectivelor de investiții din județul Timiș care vor primi finanțare prin Programul „Anghel Saligny”.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, este vorba de 124 de proiecte de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, în valoare de 1,38 miliarde de lei.

Din lista făcută publică de Ministerul Dezvoltării aflăm că Primăria Timișoara primește 43 de milioane de lei pentru un singur proiect, realizarea pasajului Solventul.

Consiliului Județean Timiș i-au fost alocate sume mai consistente pentru o serie de proiecte din domeniul infrastructurii rutiere.

Și anume: 21,5 milioane de lei pentru modernizarea drumului județean care leagă Șag de Sânmihaiu Român, 55 de milioane de lei pentru podul de la Parța, 29 milioane de lei pentru modernizarea drumului național 68A Coșava – Tomești – Luncanii de Jos – limită județul Caraș-Severin, cinci milioane de lei pentru modernizarea drumului județean DJ585, limită județul Caraș-Severin – Visag, și 27 milioane lei pentru lărgirea la patru benzi a DJ692, sector DN69 – Sânandrei.