Dominic Fritz anunță că un număr de 23 de semafoare inutile au fost demontate în cursul zilei de marți. Acțiunea va continua cu alte o sută.

Gata cu semaforișoara. Azi (n.r. marți) am demontat 23 de semafoare inutile, care doar ne-au enervat în trafic. Continuăm cu alte încă o sută. Până acum am dat jos peste 150 de corpuri de semaforizare. Nu le aruncăm, le vom folosi acolo unde chiar va fi nevoie în viitor. Semafoarele nu mai trebuie să fie o afacere, ci să îmbunătățească traficul”, a afirmat primarul Timișoarei.

Edilul-șef spune că după ce au fost demontate semafoarele de pe Proclamația de la Timișoara, tramvaiul circulă mai repede pentru că nu se mai oprește la fiecare semafor.

Intersecțiile din care Primăria Timișoara demontează semafoarele sunt: Proclamația de la Timișoara – Pacha, Proclamația de la Timișoara – Griselini, Mihalache – Antonn Pann, Mihalache – Neculuță, Preyer – Mangaliei, Preyer – Crizantemelor, Piața Mocioni (spre Bulevardul Regele Carol I) și 3 August – Ep. Lonovici.