Blocaj în ceea ce privește proiectul privind realizarea unui sens giratoriu la intersecția centurii de sud a Timișoarei cu Drumul Boilor.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că viitorul sens giratoriu depinde de exproprierile de teren necesare pentru realizarea acestei investiții.

La această dată, Primăria Timișoara trebuie să pună la dispoziția CNAIR terenurile de care mai este nevoie pentru racordul dintre sensul giratoriu și DC 149, suplimentar față de terenurile pe care le-a cuprins anterior într-o Hotărâre de Consiliu Local, în vederea punerii la dispoziție. Antreprenorul lucrării centurii de sud – Tirrena Scavi – a demarat cu întârziere diligențele pentru întocmirea documentației cadastrale necesare acestor exproprieri, dar odată finalizată documentația, se va trece la etapa următoare, pentru emiterea unei Hotărâri de Guvern pentru exproprieri”, a informat DRDP Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, în prezent, pe Drumul Boilor, în zona conexiunii cu viitoarea centură de sud, traficul se desfășoară fluent.