Mare bucurie mare pe capul domnului Nicolae Robu.

Cu două zile înainte ca primarii rebeli din PNL să plece spre Bucureşti pentru a se plânge la împăraţie de Alin Nica şi compania, fostul lider penelist de Timiş a aruncat pe pagina sa de Facebook un sondaj de opinie. Spre surprinderea celor avizaţi, cercetarea conţine o serie de neconcordanţe halucinante care ridică din start o serie de semne de întrebare.

Deşi realizat de o firmă specializată în cercetări sociologice, sondajul promovat de Robu seamănă cu aberaţiile pe care le regăsim tot mai des pe pagina fostului primar. De bucurie că oglinda cercetării îl prezintă ca fiind cel mai frumos din oraş, pe sistemul, ,,oglindă oglinjoara cine-i cel mai…”, Nicolae Robu a făcut două postări succesive pe Facebook cu acelaşi text. Probabil că şi-a dat seama că prima a fost la o ora nepotrivită şi nu a adunat destui fani…Despre cât de serios e sondajul lui Nicolae Robu aflăm, însă dintr-un articol extrem de documentat publicat pe site-ul De Banat. CLICK aici!

Potrivit unor surse convergente din politică, odată cu scandalurile interminabile din PNL Timiş s-a reactivat şi fosta garda robuliană în frunte cu Alin Popoviciu, în trecut fost om de casă al Elenei Udrea. Pentru ca Robu să poată candida din nou la funcţia de primar, gaşca din jurul său are nevoie de bani mulţi, iar pentru asta trebuie convinşi viitori sponsori că Nicolae Robu e unica soluţie pentru primăria Timişoarei. Aşa că ne aşteptăm să vedem tot felul de mişcări interesante din partea celor care au fost decuplaţi de administraţia Fritz de la conducta generoasă a banului public.

În rest, poate ne mai spune Ionuţ Nasleu câte ceva din trecutul fabulos al celui mai mare primar din Univers.

Preluare foto: ziuadevest.ro