Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara este la un pas de demolare.

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, anunță că s-a întâlnit cu ministrul Sporturilor, cu care a discutat despre noua arenă care ar urma să fie construită la Timișoara.

Am primit vizita ministrului Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novák, cu care am discutat despre necesitatea construirii unei viziuni comune asupra sportului românesc. În cadrul întâlnirii, am susținut importanța investițiilor în infrastructură sportivă și a promovării sportului, atât la nivel de comunitate cât și de performanță. Am discutat în mod particular despre situația Stadionului, context în care am cerut sprijin pentru urgentarea procedurilor la București deoarece noi, aici, la Consiliul Județean ne-am făcut treaba. Avem pregătită demolarea și am rezolvat toate aspectele care țin de atribuțiile noastre”, a afirmat Alin Nica.

De asemenea, șeful CJ Timiș a discutat cu ministrul Sportului și despre situația taberelor școlare pe care instituția pe care o conduce le-a solicitat de mai mulți ani.

Am reiterat dorința noastră de a le prelua și am punctat necesitatea descentralizării deciziei, de la București către autoritățile locale și județene”, a precizat Alin Nica.