Un cunoscut medic timișorean este implicat într-un scandal imens. Este vorba de Marian Gașpar, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Luni dimineața, polițiștii de la Direcția Generală Anticorupție au realizat percheziții la unitatea medicală. Mai precis, oamenii legii au descins în biroul lui Marian Gașpar, medicul fiind bănuit că a primit șpagă 1.000 de euro de la un pacient pentru a realiza o operație.

Cel mai probabil, la finalul perchezițiilor, Marian Gașpar va fi ridicat pentru a fi dus la audieri.

UPDATE:

În dimineața zilei de 26 septembrie 2022, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Structura centrală și Serviciul Județean Anticorupție Arad, sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracțiuni de corupție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. În prezent se desfășoară percheziții, în vederea stabilirii situației de fapt și a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș pentru a fi audiată în legătură cu presupusa faptă cercetată”, a transmis DGA, prin intermediul unui comunicat de presă.